rss
email
twitter
facebook

Friday, July 3, 2009

Aksi EE Family Day

Sebenarnya EE Family Day ni dah lama lepas dah iaitu pd bulan april sem lps. Semua student dan staff kejuruteraan Elektrik terlibat dlm program ni. Program ini terbahagi kpd 2 acara utama iaitu sukaneka pd sebelah siang dan BBQ pada sebelah malamnya sambil dihiburkan oleh student2 dr kelima2 kumpulan dgn persembahan yg mantap. Berikut adalah gambr2 yg diehsankan oleh entah sape tah, (main ambik je gamba2 ni drpd coursemate2). Maklumlah tuan empunya blog ni mmg x de kamera pon. Bilalah nak dapat sebijik....Lihat sahajalah wajah2 riang gumbira student2 dan staff2 KPTM yg aktif di hari berbahagia tersebut =P...cekidaut....



Kumpulan White Snow, putih bersih suci murni belaka hati mereka ni...


kumpulan red dragon merah membara (johan keseluruhan daa)


Kumpulan Black Hawk perentap kemenangan dlm sukaneka...haha..dan 2 lg kumpulan ;Blue Lagoon dan Green Tea yg x dpt dijejaki gambar mereka,sian...kesulitan amatlah dikesali....=P



Black Hawk Team ambik nafas dulu sblm meragut kemenangan demi kemenangan dlm sukaneka...yuuhuu!




Black Hawk mula dgn langkah kanan dgn merangkul tmpt pertama dlm acara main air?...haha


Ya,inilah gaya seorg jaguh handalan...semangat nampak?


Tibalah games yg dinanti2kan, semua kumpulan bersiap sedia uk berentap dlm acara cari gula2 dlm tepung....



Ready, get set,...Go!!!...pergh dgn sepenuh tenaganye.....=D



Lari bang, lari......

haha....ontah apo ghoman eh....

Black Hawk team yg bergelek ala2 dangdut meraikan kemenangan dlm acara cr gula2 dlm tepung....

BBQ time!!!sambil makan,sambil menonton persembahan....


srikandi kptm...


sebahagian drpd adegan sketsa....


adegan bapuk yg unik... =P


apa dah jadi ni?


persembahan wayang kulit....erm,kreatif...



lecturer2 berdedikasi...


apa ke halnya?


lakonan mantap dr hadi...mcm tengok drama rasanya...


isteri lagi tinggi dr suami....murah rezeki... =P


persembahan yg menginsafkan....


hantu KPTM...


Black Hawk team lagi...(pehal gambar team ni je? haha)


1 comments:

ratnasuri08 said...

alamak...abg encem, xnampak muka la pulak...aiya...baru nak puji..ha3..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails